Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Nucleus Zorg B.V.

Vlietstraat 12

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Vlietstraat 12

4535 HA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HR Afdeling

0115 - 643 002



www.nucleuszorg.nl

Vacaturenummer:

V202410170041

Solliciteer

Doktersassistent/Apothekersassistent(en) | Huisartsenpraktijk Atrium

Nucleus Zorg B.V. - Huisartsenpraktijk Atrium, locaties: Sluiskil, Hoek en Philippine

Einddatum: vrijdag 08 november 2024

17 - 45 uur 

Huisartsenpraktijk Atrium: locaties Sluiskil, Hoek en Philippine

Ben jij… een enthousiaste, leergierige, flexibele, communicatieve en efficiënte dokters- en/of apothekersassistent met affiniteit voor taken op het gebied van beide professies die van afwisseling houdt en graag zelfstandig werkt. Dan zoeken wij jou!

Over ons

Vanaf januari bundelen drie apotheekhoudende huisartsenpraktijken in Hoek, Philippine en Sluiskil hun krachten. Samen vormen we een hecht team dat zich vol enthousiasme inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten. Wij geloven in een persoonlijke, betrokken benadering en staan voor kwaliteit van zorg. In onze goed georganiseerde praktijken kom je terecht in een warme, open werkomgeving waar samenwerking en innovatie hand in hand gaan. Hier krijg je de kans om écht het verschil te maken, elke dag opnieuw.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie vervul je de rol van dokters- en apothekersassistent.

Als doktersassistent ontvang je patiënten, verricht je triage, geef je medisch advies, voer je medische handelingen uit zoals injecties en bloeddrukmetingen, en ondersteun je bij onderzoeken. Daarnaast verwerk je patiëntgegevens.

Als apothekersassistent verwerk en geef je herhaalrecepten uit, adviseer je over medicatiegebruik en mogelijke bijwerkingen, beheer je medicatievoorraden en voer je medicatiebewaking uit, waarbij je let op mogelijke interacties.

Je werkt samen met huisartsen, PA, POH, dokters- en apothekersassistenten en andere zorgprofessionals.

 

De meeste uren Sluiskil maar flexibiliteit en bereidheid om op meerdere locaties te werken (elke locatie heeft zijn eigen charme)

 

Wij vragen:

  • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. • Goede communicatieve en patiëntgerichte vaardigheden. • Flexibiliteit en bereidheid om op verschillende locaties te werken. • Proactieve en nauwkeurige werkhouding.
  • MBO werk- en denkniveau

 

Wij bieden:

  • Afwisselende functie in een professioneel team. • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. • Goede arbeidsvoorwaarden. • Inschaling volgens de CAO huisartsenzorg. 

 

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk vóór 8 november 2024 naar praktijkmanager mevr. C. Smolenaers: c.smolenaers@nucleuszorg.nl.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met C. Smolenaers: 0115-643016. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan de beste zorg voor onze patiënten.
Link naar vacature: https://happhilippine.praktijkinfo.nl/.

Bekijk locatie